Az esküvői weblapot nem elég elkészíttetni, szükségünk lesz arra is, hogy minden vendégünk tudja a címet, ahol ezt el lehet érni. De hogyan tudjuk ezt elérni?

Az esküvői honlap linkjét feltüntetjük a meghívón

A lehető legegyszerűbb, legalapvetőbb megoldás, hogy amikor átadjuk a vendégek részére a meghívót, szerepel rajta a honlapunk domain címe. Ha nem kizárólag szövegesen szeretnénk feltüntetni, illetve a meghívó stílusába belefér, akkor esetleg egy QR kód formájában is el tudjuk helyezni, így elegendő csak a telefonnal beszkennelni a kis képet és már ott is vannak a weblapunkon! Alapvetően fontos, de ilyenkor kiemelkedő szerepe van annak, hogy esküvői weboldalunk mobilbarát kialakítású legyen.

Facebook csoportban elérhetővé tesszük a weblap címét

Ha létrehoztunk egy Facebook csoportot (esküvői csoport létrehozásáról itt olvashatsz), akkor célszerű itt közzétenni a linket, hogy bárki könnyen el tudja érni egy kattintással. Míg a meghívót könnyen el tudják keverni az emberek, a csoportba bármikor belép és azonnal megkaphat minden információt, amire szüksége van.

Létrehozunk egy e-mail levelezőlistát, ahol megküldjük az esküvői weboldal linkjét

Természetesen a visszajelzésekkor, vagy akár a csoportban kérhetünk mindenkitől egy e-mail címet, ahova meg tudjuk küldeni a szükséges, illetve az esküvővel kapcsolatos új információkat! Akár a visszajelzési űrlapba elhelyezhetünk egy olyan kódot is, mely gyűjti az e-mail címeket, még ezek lementése sem szükséges külön-külön. Ha már megvannak az e-mail címek, mindenképpen érdemes még egyszer megküldeni az esküvő honlap linkjét a vendégeknek!

Ha szükségetek van egy esküvői honlapra, vegyétek fel velem a kapcsolatot!