Esküvői tippek

Mire jó az esküvői arculat?

Mire jó az esküvői arculat?

Érdemes az esküvői dekorhoz illeszkedő grafikai anyagokat terveztetni, hogy egy szép, igényes összhatást érjünk el, melyek stílusban harmonizálnak.

esküvői honlap elérhetőségének átadása

Az esküvői honlap elérhetőségének átadása

Az esküvői weblapot nem elég elkészíttetni, szükségünk lesz arra is, hogy minden vendégünk tudja a címet, ahol ezt el lehet érni. De hogyan tudjuk ezt elérni?

Facebook csoport

Facebook csoport az esküvői weblap mellé?

Nem tradicionális megoldás a Facebook csoport az esküvőszervezésben, de miért ne használnánk ki, ha a saját dolgunkat egyszerűsítjük vele?

Miért van szükséged esküvői honlapra

Miért van szükséged esküvői honlapra?

Ahhoz, hogy az utolsó hetekben ne váljunk az esküvőnk call centeres munkatársává, készíttessünk egy esküvői weblapot, ahol minden lényeges információ megtalálható: helyszín, időpontok, elérhetőségek, ajándéklista, Google Maps térkép, biztosítsunk visszajelzési lehetőséget.

Nincs esküvői honlapod

Nincs esküvői honlapod? Még nem késő!

Ha idén nyáron lesz a nagy napotok, akkor már egészen biztos, hogy nyakig elmerültél a szervezésben. Ki sem látszol a különböző hívásokból, levelekből, összesítésekből, igaz? Ha egy kicsit egyszerűsíteni szeretnéd a saját életedet és a szervezést, akkor még nincs késő az esküvői weblap elkészítéséhez! Hogy ez mire is jó?