Az esküvőn szeretnénk, ha minden mindennel harmonizálna, kiválasztunk egy alapszínt / alapszíneket a fehér mellett, melyet a különböző dekorációkon használunk. Érdemes ehhez illeszkedő grafikai anyagokat terveztetni, hogy egy szép, igényes összhatást érjünk el, melyek stílusban harmonizálnak.

Az esküvői arculat tartalma lehet:

 

Esküvői logó

A nevetekből egy kis jelet kialakítunk, ami minden anyagon szerepel. Elegáns, szép megoldás, szerepelhet a meghívón, ültetőkártyákon, menükártyákon, akár borosüvegcímkét is tervezhetünk vele a továbbiakban, amire csak szükségetek van.

Meghívó

Teljesen természetes, hogy szükségetek lesz rá, ezt adjátok majd át a meghívottaknak. A szükséges alapadatokon túl (helyszín, időpont) számos információt érdemes lehet megjeleníteni rajta, vagy egy kis betétlapot használni ezekhez: dress code, nászajándékok, szállás, stb.

Ültetésrend, ültetőkártya

A vendégek ülésrendjét előre meghatározzuk, ha nem szeretnénk nagyon megkötni, akkor is legalább minimum azt fontos meghatározni, hogy ki melyik asztalhoz üljön, hogy elkerüljük a káoszt. A bejárat közelében érdemes elhelyezni egy nagyobb táblát, amin mindenki megtalálhatja a helyét, asztalszámát. Az asztalokon ajánlott elhelyezni a számozást, illetve az ültetőkártyát.

Menükártya

Érdemes használni, ha szeretnénk már az este elején tájékoztatni a vendégeket arról, hogy milyen vacsorára számíthatnak. Emellett nagyon szép dekorációs elemmé is válhat egy szépen, igényesen megtervezett kártya.

A tipikus elemeken túl teljesen egyedi igényeknek megfelelő grafikai anyagok tervezése is lehetséges: borosüvegcímke, szalvéta, mappa, köszönőajándék, a logót elhelyezhetjük a közös videóban, adhatunk logózott köszönőajándékokat. A sornak csak fantáziánk szabhat határt!

A fentiek esetén a legfontosabb, hogy az esküvő hangulatának, stílusának megfelelő grafikai anyagok kerüljenek kialakításra. Ha pedig még tovább szeretnénk lépni, az arculat része lehet az esküvői weblap is, melyről itt olvashatsz bővebben!

Ha szeretnél esküvődre egyedi tervezésű grafikai anyagokat, vedd fel velem a kapcsolatot!